Otsida tooteid

USB/C-Tüüpi Magnet Juhtmeta Laadija Apple Kella 8 7 6 Plug and Play Kaasaskantav Magnet Laadimine Seisma Tarvikud

€5.19 €10.59
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus:
Tagatud turvaline ostmine

Kirjeldus

Toote andmed

Mini Wireless Magnet Laadimine Seisma Plug and Play USB/C-Tüüpi Kaasaskantav Laadija Asendamine Tarvikud Apple Watch Seeria Ultra 8 7 6 5 4 3 2 1 SE

Funktsioon:

1. 2 Liideste Tüüpide Saadaval: saate valida USB-A või Tüüp-C liidesega versioonid, sõltuvalt teie seadme liides.Toe laadimine mobiiltelefonid, tahvelarvutid, arvutid ja mobiil-toiteplokid.Toetab Apple Watch Seeria Ultra 8 7 6 5 4 3 2 1 SE kõiki smartwatch laadimine.

2. Kvaliteetne Materjal: ABS kest, ohutu eest, keeldub soojust.Stabiilse voolu, ei ole kahju, et arvesti, kiire soojuse hajumise, ohutu laadimise ja vähem altid ülekuumenemist

3. Traadita Design: Ei vaja täiendavaid laadimiseks kaablid, kaotades vaeva traat hukkumine!Traadita disain muudab selle mugavamaks teil teha muretsemata sassis laadimiskaablit.See on parim valik sinu jaoks, et võtta sind, kui lähete välja.

4. Induktsiooni Aku: Sisseehitatud magnet äraveo moodul -, magnet-induktsioon laadimine, kiire induktsioon.See on stabiilne ja lihtne laadida kõigest ühe nupuvajutusega ja see on firma, ilma, et tõstaksid, ilma mured või katkestusi.Ehitatud aastal ülem -, ülepinge, lühis ja üle temperatuuri kaitse, CE/FCC/ROHS sertifitseeritud, pakkudes turvalist keskkonda teie kell ja laadija.

5. Kompaktne ja Kaasaskantav: üldine suurus on samaväärne elektrooniline auto võti, mistõttu on lihtsam teha see kompaktne kaasaskantav laadija lihtsalt libistades see oma tasku või ripub see oma kotti.Saab riputada see keychain kadumise vältimiseks sõidu ajal.

Kirjeldus:

Päritolu: Mandri-Hiina

Toode värv: Valge, Must (valikuline)

Toote liides: USB A TÜÜP-C (valikuline)

Toote materjal: ABS

Sisend parameeter: DC5V 1A

Võimsus: 3W

Kasutegur: üle 72%

Edastamise kaugus: Optimaalse laadimise kaugus

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 x Juhtmeta Laadija

Toote Arvustused

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Täiendav info

  • Brändi Nimi VODOOL
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tüüp Laadijad

Võite ka nagu