Otsida tooteid

Kuningas Küünal Hallituse Male Stiilis Lõhnav Küünal Silikoon Hallituse Tabel Ornament Teha Hallituse Krohv Vaik Hallitus

€6.32 €9.71
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus:
Tagatud turvaline ostmine

Kirjeldus

Toote andmed

Omadused :

ERILINE DISAIN: See hallitus on kõige eriline disain DIY lõhnastatud küünlad.Disain on ainulaadne ja värskendav.Selge üksikasjad teha oma tööd ergas ja elav.Seda ei saa täielikult näidata oma isikupära ja õilis maitse.

KÕRGE KVALITEEDIGA SILIKOONIST: Need vormid on valmistatud toidus silikoon, pehme ja paindlik, paindlikud ja korduvkasutatavad.Nad ei puruneda või deformeeruda kergesti ja on väga vastupidav.Kõrge temperatuur-vastupidavad alates -40°F kuni +446°F (-40°C kuni +230°C).Ohutu kasutamiseks mikrolaineahjus ja nõudepesumasinas. (Märkus: ei tule otsest kontakti lahtise tule või soojusallikate!)

Lihtne teha: Väga lihtne kasutada.Lihtsalt auk põhjas koos pin-kood, kinnitage taht keskele hallituse, siis vala sulanud vaha ja oodata, kuni see kuju võtma.Kui sisu on täielikult käes, suruge alt hallituse ja teie töö on pop välja lihtsalt ilma kinni alt. (Märkus: Palun puhastada kohe pärast kasutamist).

Lai valik kasutamine: Need vormid sobivad tegemise lõhnav küünlad, vaik kaunistused, kipsist kaunistused, pehme keraamika, käsitöö seebid ja muud käsitööd.Seda saab kasutada ka küpsetamine hallitusseened teha jäätumine, mousse koogid, kondiitritooted, fondant, magustoidud, želeed, pudingite ja šokolaadi.

IDEAALNE KINGITUS: See on parim kingitus sõpradele, pere, käsitsi valmistatud küünla valmistamiseks lovers ja DIY küünla valmistamiseks algajatele tahes puhkus, aastapäev, sünnipäev, eriline päev ja kord.

Kirjeldus:

Materjal: toidu silikooniga

Temperatuur: -40°F kuni +446°F (-40°C kuni +230°C)

Värv: valge

Muster: Preester, Vaarao, Vankris, Anubi Rüütel, Undead Anubi Rüütel, Undead Sett Kuningas, Kuninganna, Kuningas, Undead Kuninganna, Seth Kuningas, Sõdur

Suurus:

Preester: 11*4.6 cm

Vaarao: 10.5*4.7 cm

Vankris: 12*4.6 cm

Anubi Rüütel: 10.7*4.6 cm

Undead Anubi Rüütel: 10.1*4.7 cm

Undead Sett Kuningas: 12*4.6 cm

Kuninganna: 11.7*4.6 cm

Kuningas: 12.7*4.7 cm

Undead Kuninganna: 11.5*4.7 cm

Kuningas Sett: 11.5*4.6 cm

Sõdur: 8.8*4.7 cm

Pakkeleht:

1tk Vaarao ohvrikivi rüütel küünal hallituse

Toote Arvustused

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Täiendav info

  • Kuju loomade
  • Type2 Ornament Hallituse Tegemisel
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Type3 Kipsist Vaik Hallitus
  • Suurus as pictures
  • Materjal Silikoon
  • Mudeli Number Küünal Hallituse
  • Type1 Küünal Silikoon Õliga

Võite ka nagu