Otsida tooteid

Alkoholi Kontsentratsioon Detektor Vodka Alkohol Arvesti Refraktomeetri Refraktomeetri 0-80% Alcoholometer Oenometer

€19.55 €33.15
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus:
Tagatud turvaline ostmine

Kirjeldus

Toote andmed

Tere tulemast minu poodi

Alkoholi /veini Refraktomeetri/alkoholi-meter/Ebullioscope

vahemik: 0-80%, kõrge kvaliteet, odavam hind!

Alkoholi,Veini Refraktomeetri on arendatud töötamiseks koos alkoholi või suhkru seotud veinide ja kontsentratsioon alkoholi.Seda saab mõõta alkoholi sisaldus veini või vett lahendus.Ja see ka on, mõõtmiseks välja töötatud suhkur viinamarjad, mis aitab tootja otsustada parim aeg tootmine, viinamarja veini.

Refratometer:

1. väike maht, pihuarvutid, portatiivsed

2. valgus-kaalutud

3. graatsiline kuju

4. lihtne kasutada

Kasutusjuhend

Käsi Pidas Refraktomeetri

1.Eesmärk esiotsa refactometer suunas, ere valgus, ja reguleerida kohandades ring diopter (5) kuni reticle võib selgesti näha.

2.Kohandamine null

Avatud katteplaat(2) ja pane üks või kaks tilka destilleeritud vee kohta katteplaat ja vajutage seda kergelt, siis reguleerige parandatakse kruvi(3), et muuta valguse/drak piir ühtib null rida.

(Soolsus/ATC-Mudel peaks olema seadistatud keskkonna temperatuur 20C).

3.Avatud katteplaat(2), pinna puhastamiseks prisma tükk pehme puuvillane lapp,drop1~2 tilka lahust mõõdetakse..Sulgege kaas plaat, plaat,vajutage seda kergelt, siis lugege vastavaid ulatus heleda ja tumeda piir.Lugemine on brixi mõõdetud lahendus.

4.Pärast mõõtmist, pinna puhastamiseks prisma ja katteplaat niiske marli.Pärast kuivatamist, seda tuleb hoida hoolikalt.

TÄHELEPANU JA HOOLDUS

1.Korrigeerimine null vedeliku ja isend peaks olema samal temperatuuril.Kui temperatuur varieerub suuresti, null punkti tuleks korrigeerida üks kord 30 minutit.

2.Pärast kasutamist ärge kasutage vett, et pesta vahend, et vältida vee sisenemist toru vahend.

3.See on täpsust optilise instrumendi.Käsitsege seda ettevaatlikult ja võtta hea hoolitsen selle eest.Ärge puutuge ega kriimusta optiliste pindade puhastamiseks.Palun hoidke seda kuivas, puhtas ja mitte-corrosiveness keskkonnas, et vältida pinna treimine morldy ja udune.Palun hoidke seda kuivas, puhtas ja mitte-corrosiveness keskkonnas, et vältida pinna treimine morldy ja udune.Palun vältige tugevaid lööke transportimise ajal.

4.Kui tarbijad kasutavad instrumenti vastavalt nimetatud meetodi kasutamine, optiline preformance ei tohiks muutuda.

TEMPERATUURI KOMPENSATSIOON

Viide temperatuur on 20C.Töö temperatuur comperature hüvitis peab olema tehtud vastavalt tabelile.ATC on refraktomeetri varustatud Automaatse Temperatuuri Kompenseerimise funktsioon.See ei pea õige temperatuur.

Toote Arvustused

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Täiendav info

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi glolinktool
  • DIY Tarvikud Torutööd
  • Mudeli Number GK206

Sildid: alkoholi kontsentratsioon detektor vodka alkohol arvesti refraktomeetri

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

SP2841 Saksamaa A502 Saksamaa nurga andur SP2801 308 000 001

minu sõber, tere tulemast meie poe, kui on vaja muid mudeleid selle toote, palun võtke minuga ühendust whatsapp+ 8618610876284, ma saadan selle toote link osta! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root

€358.35