Otsida tooteid

Kustutatavad Igavene Pliiatsi Kustukumm Pliiatsi Seista Metallist Inkless Pliiats Nr Teritamine Eskiis Pliiats Poiss, Tüdruk, Õpilane Kid

€6.05
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus:
Tagatud turvaline ostmine

Kirjeldus

Toote andmed

Kustutatavad Igavene Pliiatsi Kustukumm Pliiatsi Seista Metallist Inkless Pliiats Nr Teritamine Eskiis Pliiats Poiss, Tüdruk, Õpilane Kid

OOTDTY

Omadused: KUSTUTATAVAD INKLESS PLIIATS.Pakett sisaldab metallist inkless pliiats ja kustukumm pliiatsi seista.Pakkuda teile mugav kirjalikult muretsemata tint katkestamist või on ära kasutatud.Mugav ja kaalu suhe, väga sobiks paremakäeline või vasakukäeline lastele ja täiskasvanutele.

VASTUPIDAVA KVALITEEDI.Pliiatsi riikliku rakendusasutuse valmistatud kvaliteetsest eriline sulam, metall materjali, ei ole lihtne murda, pikk kasutusiga.Pliiatsi riikliku rakendusasutuse värv on sarnane puidust pliiatsid, kes kirjutab ladusalt ja lihtne, kustutatakse.

OMADUSED.Ei ole vaja teritada pliiatsit, nr puidu tarbimine, tint nõue, kunagi kirjutamise.Kruvi liides, mida on lihtne asendada.Väga sobiv lastele, üliõpilased, kunstnikud, kunstnik, õpetaja, jne.

MITMEKÜLGSUS, PRAKTILISUS.Kvaliteet inkless pen kirjutamine, maalimine, sketching, tumenevad, jne.valik äri kingitus, tegevuse give, sünnipäeva kingitus, Lihavõtted, Halloween, Uue Aasta pidu kasuks tarvikud.

IDEAALNE ASENDAMINE PUIDUST PLIIATS.Iga igavene pliiats on ideaalne asendamine rohkem kui 100 puidust pliiatsid.Suur motiveerida lapsi huvi, kirjutada ja õppida.Suurepärane kingitus poiss, tüdruk, õpilane ja laps.

Tehnilised Andmed: Värvus: Roosa; Sinine; Kollane; Must; Lilla

Pliiatsi Pikkus: Umbes. 13.2 cm/5.19 aastal

Kaal: Umbes. 88g

Materjal: Metall

Pakett Sisaldab: 1 X Kustutatavad Inkless Pliiats

1 X Kustukumm Pliiatsi Seista

märkus: 1.Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

2.Kuna vahe erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Toote Arvustused

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Täiendav info

  • Päritolu Mandri-Hiina

Võite ka nagu