Otsida tooteid

Lapsed Teismeliste Tüdrukute Supelkostüümid Suvel Lehm Prindi Välja Lõigatud Vest Ujumistrikoo Kolme-töö Bikiinid, lühikesed Püksid Komplekti Ujumine Beachwear 8-14 Aastat

€6.06 €10.09
  • (1) Arvustused
Värv:
Suurus:
Tagatud turvaline ostmine

Kirjeldus

Toote andmed

Tüdrukute Suvine Armas Rist Tagasi Lehm Õie Printida Kolme-Tükis Ujumistrikoo

Omadused:

Super Pehme Materjal: beebi ujumine ülikond on valmistatud kõrge kvaliteediga puuvill, mis on super pehme ja mõnus igapäevaseks seljas.Puuvill segatud riided, mis on naha-sõbralik, et lapsed, imikud ja väikelapsed.

Kõrge Kvaliteediga Puuvillast: Kõrge kvaliteediga puuvilla oli peamine materjal.Puuvillane võib ülendada oma tunne seljas on.Puuvill segatud riided, mis on naha-sõbralik, et lapsed, imikud ja väikelapsed.

Puuvill Segatud Varustus: Me oleme vastu võtnud kvaliteetsest puuvillasest materjalist, mis on super pehme ja mõnus igapäevaseks seljas.Puuvill segatud riided, mis on naha-sõbralik, et lapsed, imikud ja väikelapsed.

Kõrge Kvaliteet, mis on Kombineeritud Puuvill: Me oleme vastu võtnud kõrge kvaliteedi segatud puuvillane materjal, mis on super pehme ja mõnus igapäevaseks seljas.Puuvill segatud riided, mis on naha-sõbralik, et lapsed, imikud ja väikelapsed.

Nahasõbralik Puuvill: ujumine ülikond on vastu võtnud kõrge kvaliteedi segatud puuvillane materjal, mis on super pehme ja mõnus igapäevaseks seljas.Puuvill segatud riietatud, mis on naha-sõbralik, et lapsed, imikud ja väikelapsed.

Armas Disaini Stiilis: imik, beebi swiming ülikond on kolm pakki, üks pakk ujumisriided ja üks pakk ujumine reisikohvrid.Supelrõivad oli mõeldud varrukateta, lehm print, suspender tank eesotsas pluss üks trükitud disain ujumine reisikohvrid ja teise värviga ujumine reisikohvrid.

Utility Disaini Stiilis: imik, beebi swiming ülikond on kolm pakki, üks pakk ujumisriided ja üks pakk ujumine reisikohvrid.Supelrõivad oli mõeldud varrukateta, lehm print, suspender tank eesotsas pluss üks trükitud disain ujumine reisikohvrid ja teise värviga ujumine reisikohvrid.

Ahvatlev Disain Stiil: imik, beebi swiming ülikond on kolm pakki, üks pakk ujumisriided ja üks pakk ujumine reisikohvrid.Supelrõivad oli mõeldud varrukateta, lehm print, suspender tank eesotsas pluss üks trükitud disain ujumine reisikohvrid ja teise värviga ujumine reisikohvrid.

Atraktiivne Disain Stiil: imik, beebi swiming ülikond on kolm pakki, üks pakk ujumisriided ja üks pakk ujumine reisikohvrid.Supelrõivad oli mõeldud varrukateta, lehm print, suspender tank eesotsas pluss üks trükitud disain ujumine reisikohvrid ja teise värviga ujumine reisikohvrid.

Disaini Stiilis: imik, beebi swiming ülikond on kolm pakki, üks pakk ujumisriided ja üks pakk ujumine reisikohvrid.Supelrõivad oli mõeldud varrukateta, lehm print, suspender tank eesotsas pluss üks trükitud disain ujumine reisikohvrid ja teise värviga ujumine reisikohvrid.

Kõrge Kvaliteet ja Masinaga Pestav: pluus, mis on valmistatud kõrge kvaliteediga puuvill, mis on kandekorv ja masinaga pestav, see on tõesti aja kokkuhoid ja tööjõukulude kokkuhoid.

Utility iga Päev Seljas: Eriline disain tüüp ülikond, mis on kasuliku beebi tüdruku ujumine seljas, see võib aidata teil vältida palju unbecoming seljas mured.

Trükitud Disain: ujumine kanda oli mõeldud varrukateta, lehm print, suspender tops, mis on seksikas, õrn ja atraktiivne.

Hubane & Mugav Varustus: ülikond on kolm pakki, mis koosnes.See on ei ole vaja teil sobitamine varustus ise.Päeva jooksul muutub lihtne kleit teie lastele.

Pehmed & Nr Stimuleeriv: ujumine riided olid valmistatud kõrge kvaliteediga segatud puuvill mis on super pehme ja naha sõbralik, et laps, imikutel ja väikelastel.See ei pea muretsema mugavuse tase.

Mitu Stseeni on olemas: utiliidi ülikond võib olla sobiv bassein, rannas kanda, vannituba, fotograafia, baby shower -, perekonna-päeval või mis tahes mitmel korral.

Mitu Kord, mida Kohaldatakse: Te saate kanda seda mitmel korral, näiteks bassein, rannas kanda, vannituba, fotograafia, baby shower -, perekonna-päeval või mis tahes mitmel korral.

Mitu Kord, mida Kohaldatakse: See on parim valik bassein, rannas kanda, vannituba, fotograafia, baby shower -, perekonna-päeval või mis tahes mitmel korral.

Mitu Kord, mida Kohaldatakse: utiliidi ülikond võib väga sobiv igapäevaseks seljas, nagu bassein, rannas kanda, vannituba, fotograafia, baby shower -, perekonna-päeval või mis tahes mitmel korral.

Mitu Kord, mida Kohaldatakse: praktiline ülikond sobib paljudel juhtudel, näiteks bassein, rannas kanda, vannituba, fotograafia, baby shower -, perekonna-päeval või mis tahes mitmel korral.

Suurus: Palun vaadake meie suurus tabel, enne kui ostate meie tooteid, ja meie suurused on kõik Aasia suurus.Kui te ei ole kindel suurus, võtke meiega ühendust.

Suurus: Palun vaadake meie suurus tabel, enne kui ostate meie tooteid, ja meie suurused on kõik Aasia suurus.Kui te ei ole kindel suurus, võtke meiega ühendust.

Suurus on: Palun vaadake meie suurus tabel, enne kui ostate meie tooteid, ja meie suurused on kõik Aasia suurus.Kui te ei ole kindel suurus, võtke meiega ühendust.

Mõõde: Palun vaadake meie suurus tabel, enne kui ostate meie tooteid, ja meie suurused on kõik Aasia suurus.Kui te ei ole kindel suurus, võtke meiega ühendust.

Mõõde: Palun vaadake meie suurus tabel, enne kui ostate meie tooteid, ja meie suurused on kõik Aasia suurus.Kui te ei ole kindel suurus, võtke meiega ühendust.

Hea Teenus: Kui te silmitsi probleemidega, kui kasutate meie tooteid, palun abi küsida.Me pakume teile kõige teenust.

Parim Teenus: loodame, et kasvada koos sinuga, olla truu partner, pakkudes ja teenust teile.

Hea Teenus: teretulnud on kõik resonable märkused ja ettepanekud ja sa kinnitus on parim asi, et ergutada meid edasi.

Toote Arvustused

Kliendi Ülevaated

Põhineb 1 Arvustused
comment-thumb

Külaline

Väike Suurus

Lisa läbivaatamine

Täiendav info

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Hooaeg Kevadel Ja Sügisel
  • Vanus Rasedus, 0-6k, 7-12m, 13-24 m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Sugu Beebi Tüdrukud
  • Muster Tüüp Prindi
  • Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
  • Materjal Polüester
  • Osakonna Nimetus Beebi

Võite ka nagu