Otsida tooteid

Paadi Remont Plaaster Veekindel PVC Remont Plaastrid Kummi Paat Mänguasjad

€2.29 €4.24
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus:
Tagatud turvaline ostmine

Kirjeldus

Toote andmed

Kirjeldus:

Materjal: Remont plaaster on valmistatud kõrge kvaliteediga PVC-st, vastupidav, veekindel, ei ole lihtne kanda, murda, ja vastupidav.

Sobiv maht: remont plaaster on umbes. 21cmx9.2cm/8.27inchx3.62inch, võib korrastamist need remondi plaastrid arvesse eri suurustes ja kujuga kergesti vastavalt erinevatele vajadustele.

Praktiline Funktsioon: PVC remont plaaster võib tõhusalt parandada augud sisse täispuhutavad esemed, kena valik remont täispuhutavad esemed.

Rakendus: PVC remont plaastrit võib kasutada remondi kärped ja aukude täispuhutav paat, parv, süst, kanuu, täispuhutav diivan ja elutuba, vee ja mänguasjad.

Lihtne Paigaldus: Puhta ala põhjalikult, kui remont on tehtud; Vajutage plaaster kindlalt remondi-ala ja hoidke seda ajutiselt.

Kirjeldus:

Materjal: PVC

Pakett Sisaldab:

1 PVC Remont Plaaster

Liimi 1

Märkus:

Värvus võib olla natuke erinev tõttu värvi kalibreerimine iga üksiku jälgida.

Palun lubage veidi mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Toote Arvustused

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Täiendav info

  • Brändi Nimi perfeclan
  • Mudeli Number PVC Remont Plaaster
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tüüp Bassein

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

Histar Hulgi-Kõrge Kvaliteediga Kõrge Süsiniku Pöörlev Varras 1.90 m 1.96 m Super Light Pikk Käepide süsinikkiust õngeritv

#detail_decorate_root .magic-1{laius:750px}#detail_decorate_root .magic-3{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;kõrgus:103px}#detail_decorate_root .magic-4{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-5{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-6{position:relative;width:100%}#detail_decorate_root

€1 937.66