Otsida tooteid

Intelligentne faas Tuya Wifi Elektrienergia Arvesti Digitaalne Ekraan 3 Elektri Tariifi Režiimid APP puldiga Ajastus Jagamine

€27.94 €31.05
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus:
Tagatud turvaline ostmine

Kirjeldus

Toote andmed

See tuya wifi elektrienergia arvesti on 3 elektri tariifi režiimid, toetada ühtse määra mode, redeli mode, ja peak - /org/samm-režiimis täita erinevaid vajadusi.Vabalt kindlaks piigid ja valley tariifid ja redel tariifid, aru osakonna elektrienergia tarbimine erinevatel aegadel, arvutada erinevate tariifide iga ajavahemiku, saate määrata, 4 taset redeli tariifid, igal tasandil võib vabalt intervalli tariifid.

Mobilephone remote arvesti näidu lugemise, statistika elektrienergia tarbimine, toetada vaadata elektrienergia tarbimise aruanded (elektri tarbimise/päeva/kuu/aasta aruanded) APP, reaalajas juhtimine tõhusa elektri tarbimise statistika päev, kuu ja aasta elektri tarbimise, ja tean, et iga päev elektrienergia kulud.

Omadused:

262K Digitaalne Värviline Ekraan: Täis-view IPS full-värviline ekraan 240*RGB*240 resolutsiooni, tuues eri värvi visuaalne kogemus, mille eesmärk on erinevaid funktsionaalne kasutajaliides sisu.

3 Elektri Tariifi Režiimid: Toetab ühtse määra mode, redeli mode, ja peak - /org/samm-režiimis täita erinevaid vajadusi.

Rinnapiimasarnane

Tariifi Seade: Vabalt määrata, piigid ja valley tariifid ja redel tariifid, aru osakonna elektrienergia tarbimine erinevatel aegadel, arvutada erinevate tariifide iga ajavahemiku, saate määrata, 4 taset redeli tariifid, igal tasandil võib vabalt intervalli tariifid.

Võimas APP Kontrolli: Mobilephone APP võrgustik, puldid kontrolli, rikas funktsioone, kaug-täielik katvus peaaegu kõik vastuvõtva funktsioone mobilephone APPI, toetab funktsiooni kontroll, andmete jälgimise, laadimine ja tühjendamine kõver, statistika, jne.Ei ole kauguse piirang ning seadmeid saab juhtida alati ja igal pool on teatise signaali.

Täiustatud toitehaldus: Mobilephone remote arvesti näidu lugemise, statistika elektrienergia tarbimine, toetada vaadata elektrienergia tarbimise aruanded (elektri tarbimise/päeva/kuu/aasta aruanded) APP, reaalajas juhtimine tõhusa elektri tarbimise statistika päev, kuu ja aasta elektri tarbimise, ja tean, et iga päev elektrienergia kulud.

Ajakava Funktsioon: Toetus lisades mitu komplekti ajastus andmed, toetuse määramise võimu ajal ja automaatselt lahti võim, kui võim on aeg üle, samuti saab otse mobilephone remote lüliti arvesti, et saavutada remote power off või lülitage toide.

Neljakordne Kaitse & Mitu Häired: Ülepinge, alapinge, ülem -, võitma, täisautomaatne power-off kaitse, koos summeri ja kasutajaliides ekraan dual häired, turvalisem elektri kasutamine.

Ettemaks Funktsioon: Toetab esimese palga, siis kasuta elektrit, ja pärast laadimist, see automaatselt lõigata energiat, kui tagasi maksta power bill on ebapiisav.

Võimu Andmed Arveldus Funktsioon: Toetus arvesti kumulatiivseid andmeid, arveldus-ja mobilephone APP kaugjuhtimine selge võimsuse andmeid.

Multi-seade & Jagamise Funktsioon: Toetus ühe mobilephone juhtida mitut seadet, samal ajal, ja ka toetada mitme mobilephones, et kontrollida ühe seadmega.

WiFi Võrgu Serveri Upgrade: "Meie insenerid on hoida ajakohastamine toote püsivara vastavalt kasutaja nõuetele parem optimeerimine ja rohkem funktsioone, upgrade on vaba kasutajale kui ostetud.

Raudtee Pesa Installation: 35mm standardi raudtee kasutatakse universaalsesse, nr kruvid on vaja ja raudtee on kinnitatud koos klipp, lihtne paigaldada.

Lai Rakendused: Sobib erinevatel juhtudel, näiteks kodus, rent maja, kaubanduskeskused, koolid, tehased jne.

Tehnilised andmed:

Nimi: Tuya Wifi Elektrienergia Arvesti

Materjal: plastmass

Võimsus: 0-26500W

Pinge: AC85-265V

Vool: 0-100A

Mõõtmine acccuracy: ±1%

Paneeli suurus: 45 * 35mm / 1.77 * 1.38 aastal

Elemendi suurus: 91 * 36 * 70mm / 3.58 * 1.42 * 2.76 aastal

Pakendi suurus: 100 * 80 * 40mm / 3.94 * 3.15 * 1.57 aastal

Pakendi kaal: 200g / 7.05 unts

Pakkeleht:

1 * Tuya Wifi Elektrienergia Arvesti

Toote Arvustused

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Täiendav info

  • Ühilduvus Kõik Ühilduvad
  • Riigi Ühendamine Peaaegu Valmis
  • Mudeli Number wifi elektrienergia arvesti
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Side meetod Wi-Fi
  • Brändi Nimi docooler
  • kood E22934

Võite ka nagu