Otsida tooteid

Jalgrattasõit, Käepidemed Silikoon Jalgratta Lenkstangi Käepidemed libisemiskindlad Ergonoomiline Disain Jalgratta Käepidemed mägiratta MTB Beach Cruiser

€2.14 €3.56
  • (0) Arvustused
Värv:
Suurus:
Tagatud turvaline ostmine

Kirjeldus

Toote andmed

Uuendada oma biking kogemusi meie mitte-libisemine bike käepide haaratsid!Tehtud paksenenud silikoonist käepide ja ABS hakkama, nad mugavad ja hoidke seda all, samal ajal muutes oma ratsutamine lihtsamaks.Lihtne paigaldada, need käepidemed on must-olla innukas bikers!

Kirjeldus:

Nimi: Jalgratta Lenkstangi Käepidemed

Kaal: 89g

Suurus: (ligik.)12.6*2.7 cm/4.96*1.06 tolli

Sisemise ava läbimõõt: (ligik.)1.6 cm/0.63 tolli

Materjal: Silikoon

Laadi nõuanded:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine

Pakkeleht:

Jalgratta Lenkstangi Käepidemed*2

Käepide Pistikud*2

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Kasutajaid: Need jalgratta lenkstangi haaratsid eesmärk on teha oma sõidu lihtsamaks ja mugavamaks.Nad on vaid 89G.Nautige sujuvat ja vaikne sõita nende kerge kaal ja lihtne haaratsid.

2.Pehme Puudutab: Need jalgratta lenkstangi rinda anda võrratu mugavuse ja toetada, sobitades oma käe kuju, tõhusalt, leevendab palm väsimus.Higi-imav ja mitte-libisemine materjal tagab ohutuma sõidu kindla haarde, maksimeerides oma ratsutamis kogemus.

3.Ei ole Lihtne Murda: Kogeda ülimat mugavust ja toetada nende paksenenud silikoon rinda, et pakkuda erakorraliste ðokk imendumist ja kihiline tagasilöögi.Meisterdatud korduvkasutatavate materjalide, nad on vastupidavad ja lihtne paigaldada, mis muudab need ideaalne valik bike nautimiseks.

4.Veekindluse Disain: Need jalgratta lenkstangi käepidemed on tolmukindel ja veekindel, sobib kõige jalgrattad.Nad pikendavad kasutusiga ja haare ei ole lihtne lahti pärast kinnitusvahendite.ABS-käepide tagab mugava ja kindla haarde.

5.Kiire Paigaldus: Need jalgratta lenkstangi käepidet saab paigaldada ilma tööriistade - lihtsalt liigutage neid pärast niisutavad või pühkides juhtrauda.Nende ðokk imendumist ja anti-skid omadused tagavad mugav, turvaline sõita.

Toote Arvustused

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Täiendav info

  • Materjal Alluminium Sulam+Silica Gel
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tüüp Jalgratta Käepidemed

Võite ka nagu